Tuesday, July 20, 2010

Újra itt / Back again

Kezdek magamhoz térni, de még mindig nem az igazi. Hiányzik a Balaton, a sok fürdés, a délutáni szunyókálás a strandon, a közös főzés és vacsorázás, hogy ott van az összes testvérem és idiótaságokon röhögünk, hogy egy szál bikiniben a teraszon lehet gyöngyöt fűzni, és hogy a nap fő kérdése az, mikor menjünk le a partra és mit együnk. Sok ékszert végül nem csináltam, párat a nagyobb húgomnak és magamnak, meg elkezdtem egy új, hullámos karkötőt, most zöldben.

I start to perk up, but it's still not really okay. I miss the Balaton, the lot of bathing, the afternoon naps on the beach, the common cookings and dinners; I miss I have all my siblings with me and we laugh on idiot stuff, that I can bead in a bikini on the terrace, and that the main issue of the day is when to go to the beach and what to eat. I didn't make too many jewelries, only a few pieces for my older sister and myself, and I started to make a new wavy bracelet, this time in green.

Ezt húg kapta a születésnapjára. Hosszú ezüstlánc mindenféle kvarccal.
Sis got this. A long silver necklace with different kinds of quartz.Az első saját fülbevalóm, végre lett hozzá klipsz-alap a lyukatlan fülemre.
My first own earrings ever, finally I got clips for my non-pierced ears.


Egy hasonló a húgomnak.
A similar one for my sister.


Ez nagyon egyszerű, labradorit rézláncon, magamnak.
This one is really simple, labradorite on brass chain for myself.

4 comments:

Mimóza said...

tetszik a sokkvarcos! :)

lumina said...

az egy elég jó darab lett, el is irigyeltem kicsit a tesómtól :)

Mimóza said...

örülök a Janelle-szinkronunknak! ;) ja és asszem pont nyaraltál, de adtam én ám neked egy "díjat" még júli 16-án! remélem végül tied a lánc! :)

lumina said...

á, mindjárt nézem!