Sunday, April 13, 2008

egy kis preview meg blabla



csakazértis felrakom, ha már annyit szenvedtem vele. még kapocsszerelésre vár, és egy normális fotózásra (mint az összes többi).

előbbihez kell még egy kis energia - egyet már lebontottam róla, mert nem volt az igazi, és most azt hiszem, inkább gyártok hozzá egy sajátot, mert az előzőt (ilyen volt) sehogy nem lehet szépen ráapplikálni. (pl. a két szárán nem ugyanott vannak a hurkok. még jó, hogy csálé lett az egész.) utóbbihoz pedig fogunk fénysátrat barkácsolni, mert nem bírok természetes fényben szépen fotózni, persze nem mintha amúgy tudnék, de a jó világítás talán már fél siker lesz. és egy állvány sem ártana btw.

egyébként a kevés post a szokásos csigatempómnak köszönhető. az egyre több gyöngyösdobozom tele van egyre több gyönggyel, kapoccsal, szerelőizével és fűzőbigyóval, félig kész meg félresikerült cuccokkal, és van pár fotózásra váró jelölt is.

a fotókon lévő felirat egyébként kooperáció a pasimmal (akitől majd logót is kapok, juhhujj, ha gyűjtök neki hozzá végre inspirációt), és még gondolkozom rajta, hogy nem kellene-e nagyobbra venni.

(eredetileg márc. 18-án postoltam)

1 comment:

Unknown said...

Szia!
Nemrég találtam rá a blogodra, és őszintén szólva leesett az állam. Nagyon tetszik a stílusod, illetve az ahogyan a nagy gyöngyfűzők stílusát sajátságos jegyeiddel ellátva (nem másolva) a magad "nyelvére" fordítod.
Gratulálok!:)
Emese.